söndag, augusti 22, 2010

Tempot ökar...valrörelsen har börjat. Affischerna sitter uppe men det verkar som om alliansen i Upplands Väsby hade tänkt affischera nästa helg.
Resten av landet följer överenskommelsen, vi också, men vi var lite bussiga och har lämnat utrymme för fler partier att affischer på de hetaste platserna i Upplands Väsby.
(Till skilllnad från hur Mufarna betedde sig på Sergels torg. Jaja, ego-sim och egoism betalar sig säkert bra, på kort sikt.)

Vi har haft en bra helg. Massor av goda samtal när Maryam Yazdanfar besökte oss och tillsammans med Azadeh Rojhan Gustafsson och ett gäng unga kandidater härjade på Väsbyhemsdagen i Fadderbyn - vi hade fullt med folk hela tiden runt vårt lilla stånd. Jätteroligt och många goda samtal.

Moderaterna bredvid bjöd på sockervadd, vi på äpplen. Inte vet jag om det också illustrerar något med tanke på att sockervadd visserligen är sött och gott men egentligen visar sig vara mest luft.
Men äpplen står för symbol för kunskap.
Bilder i förr blogposten.

Valcentra återinvigt - Tack Björn von Sydow och Bo Krogvig som kom dit och pratade. Grannen Anders Johansson från Sigtuna med kamrater och vår egen kandidat till kommunalråd Leif Berglund förstås.

När nu valrörelsen börjar på allvar kommer valcentrum att vara vår huvudsakliga utgångspunkt för massor av aktiviteter. Öppet från 15 på eftermiddagen.
Valcentrum är regionalt centrum för tio arbetarekommuner och ligger i Upplands Väsby.

Adress Optimusvägen 12 A.

på www.socialdemokraterna.se/upplandsvasby kan du läsa mer om all aaktiviteter som är på gång under veckan:
Drogdebatten på biblioteket med Åsa Hagman, IOGT-NTO:s kassör och vice ordförande för S i Upplands Väsby.
Korvgrillning kanske i anslutning till det.
Det blir dörrknackning, telefonkampanjande och flygbladsutdelning.
Speaker corner arrangerat av Upplands Väsby Promotion.
Bostadspolitisk debatt på Kulturhuset och dessutom Stadsbyggnadsdagen.

Den stora debatten är planerad till den 13 september i Väsby centrum.

Allt detta och mer därtill återkommer vi om.

Inga kommentarer: