torsdag, november 27, 2008

Medlemsmöte i Susebo, torsdag Alla välkomna

Kanske man skulle kalla det för Prova-på-möte?

Så här är upplägget:
Platsen är Susebo, den gula ABF-villan mitt i Suseboparken i centrala Upplands Väsby. Dörren är öppen för dig som är nyfiken också, eller kanske har synpunkter du vill vi socialdemokrater ska lyssna på.

Klockan 18-19 Kommunala frågor.
Medlemsmötet börjar klockan 18 och då är det först kommunal grupp med en decimeter ärenden.
(Suck. Till och med det är illa ställt i den här kommunen numera: Vissa kommunfullmäktigemöten är det mest småärenden och de borde ställas in helt, och sen kan det dyka upp en lunta som nu, vilket betyder möte i timtal och defintivt mindre möjligheter att påverka på riktigt. Nå. Demokrati kräver förtroende också. Kom och tyck till om två kilo ärenden!)

Klockan 19-20. Europa!
Klockan 19 beräknas Bo Krogvig komma infarande från sin senaste utlandsresa om inte snön hindrar planet från att landa. Han får själv berätta om var han varit.
Men hos oss ska han prata EU-frågor en stund.
Bo är en av rådgivarna kring den socialdemokratiska parlamentsgruppen i Europaparlamentet inför valarbetet.

Alla är välkomna. Våra möten är öppna.
Inte medlem? Kom ändå. Kom och lyssna, kanske tyck: Prova på.

Innan vi går hem ska jag informera lite kort om beslut som det extrainkallade medlemsmötet i söndags tog, om kyrkovalet.
Efterlysa nya nomineringar.
Motionsbehandling! Har du skrivit en motion, alltså ett förslag du vil ska behandlas på diskrtiktskongressen nästa år? Skynda dig att lämna in den eller ta med den till mötet!
Sist ska jag berätta om mötet med partistyrelsen igår.

Välkomna!

Inga kommentarer: