tisdag, mars 11, 2008

En riktig moderat lyssnar inte på särintressenFolktandvårdens chef slänger in handduken och lämnar sitt jobb i protest mot privatiseringshysterin i Stockholm.
Tre vårdcentraler i Stockholm har förlorat sina chefer för att det så kallade vårdval Stockholm slår sönder verksamheten.
I Tibble har hela den samlade oppositionen, från vänster till folkpartiet, överklagat privatiseringen av Tibblegymnasiet sedan föräldrar, elever och lärare protesterat.
Förgäves så klart. En riktig moderat lyssnar inte på särintressen.
Och skolborgarrådet i Stockholm säger att friskolorna plockar ut "oerhört stora vinster" så att antalet sökande till friskolorna minskar.

Försäkringskassan meddelar - förvånat - att föräldrar inte alls fuskar med vab-dagarna.

Moderaterna svarar med att de ska skicka ut förträdare (fast bara de som anses lämpliga) beväpnade med nya moderatgodkända ord på 3 000 platser. Det heter exempelvis inte privatisering utan avknoppning, och bidrag om det handlar om försäkringar och pensioner. Socialförsäkringar ska ställas mot välfärd har moderaterna uppfunnit också.
Förra gången hetter det jobb inte bidrag. Nu blir det alltså välfärd inte bidrag.

Budskapet de har med sig är att de ska sänka skatten.

Skolan är åt skogen säger en minister. Sänk skatten säger moderatstämman.

Ja jag bara refererar, och det där var bara ett axplock.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

I Stockholm på den skolan jag går på är det totalt kaos - Går på Nackademins Gymnasium..

Total besvikelse..

Lokaler utan ventilation och lektioner utan lärare..

anonym sa...

I Stockholm Jag GÅR I SAMMA SKOLA SOM HAN SOM ÄR ANONYM HAR HELT RÄTT NACKADEMIN YRKESHÖGSKOLA SKITER FULLSTÄNDIGT I OSS ELEVER OCH VISSA LOKALER ÄR DET KALLT PÅ VINTERN OCH JÄTTEVARMT PÅ SOMMAREN, VAD JAG VET ÄR ATT DET ENDA SOM SKOLAN BRYR SIG OM ÄR, DE SKATT INTÄKTER SOM KOMMER FRÅN STATEN OCH ATT SKOLAN KALLAR ELEVERNA FÖR FÖRSÖKS KANINER....

Anonym sa...

I Stockholm Jag GÅR I SAMMA SKOLA SOM HAN SOM ÄR ANONYM HAR HELT RÄTT NACKADEMIN YRKESHÖGSKOLA SKITER FULSTÄNDIGT I OSS ELEVER OCH VISSA LOKALER ÄR DET KALLT PÅ VINTERN OCH JETTEVARMT PÅ SOMMAREN, VAD JAG VET ÄR ATT DET ENDA SOM SKOLAN BRYR SIG OM ÄR, DE SKATTE INTÄKTER SOM KOMMER FRÅN STATEN OCH ATT SKOLAN KALLAR ELEVERNA FÖR FÖRSÖKS KANINER....