lördag, november 10, 2007

Livet från den andra sidan...

....ter sig rätt lika på ett sätt, annars inte.
På andra sidan av jordklotet hittar jag Orion i helfigur upp- och ner på himlavalvet.
Andarna har drabbat oss med Tempelfeber.
Nyheterna når oss om Aung San Suu Kyi och det ger hopp, stor nyhet härnere är också Pakistan, Malaysia och i övermorgon ska jag träffa presidenten för världens tredje största land, Indonesien, i en av världens yngsta och ännu ömtåligaste nybörjare i demokrati.

...
Förre ambassadören för Colombia berättade för en stund sedan om de politiska konsekvenserana av de första månadernas insatser från värlssamfundet efter Tsunamikatastrofen i Indonesien, särskilt i Acheprovinsen, och hur det initialt fick motsatt effekt. Senare dock, vilket är vad många tänkt och några sagt, var kanske cyniskt nog katastrofen den slutliga lösningen som kunde foga in gerillan i ett fungerande socialt samhälle, Att en colombian funderar om såna saker är intressant i sig med tanke på den instabila situationen och försöken att göra just det i Colombia.

...
Dagens Nyheter daterad 30 augusti köpt genom vindrutan på en bil i tät trafik under stressade omständigheter kan kosta skjortan om man inte ser upp! Skjortor på den här trakten kostar runt 50 kronor.

Om detta och annat ska jag beräta senare. 30 grader varmt, dygnet runt, och monsumregn på nätterna och i övermorgon börjar vårt möte, det är därför jag lyckats lägga vantarna på en lina ut för datorn.

Skotta snö behöver man alltså inte här. =)


---
Hastlgen från Bali

2 kommentarer:

Annika Andersson sa...

Vi saknar dig in the bloggospheare, livet är lite tristare utan dig i den..!
Men dina sysslor synes angelägna såklart.


Annika

Anonym sa...

Tack. Nu aer jag paa vaeg hem...

Eva