onsdag, januari 31, 2007

Barnflickor och Bandmysterier

Varje gång regeringen Reinfeldt hamnar i trubbel dyker det upp ett nytt avsnitt i följetången; Mysteriet med försvunna band i Tsunamikatastrofens spår alternatiuvt Vad sysslade Lars Danielsson med egentligen?

Det fåniga är att det allra hemskaste som kan ha hänt är att Danielsson befann sig på en plats där han inte borde vara istället för på jobbet, som exempelvis
i fel sovrum,
i en knarkarkvart,
skitfull under närmsta buskage eller
rockkonsert i Newcastle.
Eller kanske han undanhöll information för att avsiktligt skada eftersom han är CIA-agent eller medlem av ett skumt brödraskap med kopplingar till Vatikanen, planeten Mars eller Kreml.


Klickar man på rubriken ovan får man Aftonbladets version av senaste turen.

Vad Reinfeldt ville dölja den här gången var att regeringskansliet, dvs skattebetalarna, betalar hans barnflicka i Sagerska Palatset som löneförmån.

Från Venezuela rapporteras att senor Hugo Chavez fått parlamentet att ta några dagar ledigt (18 månader) så att presidenten kan styra landet alldeles själv genom olika dekret.
So much for democracy, eller kanske man skulle kalla det democrazy?

Käringen mot strömmen har ägnat några dagar åt ögonreparationer och arbete för brödfödan. Kul och inspirerande att träffa några experter på just latinamerika.

Tisdagskvällen gick till gymnasiesnämnden där kanske en liten liten seger vanns i och med att våra synpunkter om att få behålla skolbibliotekarien fick visst gehör hos majoriteten. Eller? Frågan följs upp!

Annars är dagens händelse; elva svanar och en tant delade lägenhet i Stockholm. Läs här!

Inga kommentarer: